Building a greener future
Bouwonderneming | woningbouw - Fraimco - Bouwonderneming - aannemer - bouwpromotor - loftprojecten - bouwprojecten - totaalprojecten

Bedrijf

Bouwbedrijf FRAIMCO is uw partner voor bouwprojecten of renovaties van residentiele en niet-residentiele gebouwen.

In 2007 is Fraimco als zelfstandige onderneming gestart, dit na jarenlang samenwerken en meewerken van Frederik Ragé in het bouw- en dakdekkersbedrijf van zijn ouders. Naast de opleiding als ingenieur, werd het grootste deel van de kennis van het bedrijf verworven doorheen de jaren. Mede dankzij de permanente bijscholingen, technische en materiele investeringen proberen wij de snelle evolutie van het bouwproces bij te blijven.

Fraimco richt zich zowel naar bedrijven als naar de particuliere markt. Ons dynamisch bouwbedrijf bestaat uit een tiental mensen. Met deze mensen staan we in voor de volledige cascobouw. Voor de verdere afwerking rekenen wij op vaste onderaannemers waarmee doorheen de jaren een goede relatie werd opgebouwd en waarop wij kunnen rekenen.

Ondanks dat wij voor binnenafwerking beroep doen op vaste onderaannemers, stelt onze eigen goed ingerichte schrijnwerkerij ons in staat om snel en flexibel te kunnen tussen komen indien nodig.