Building a greener future
Bouwonderneming | woningbouw - Fraimco - Bouwonderneming - aannemer - bouwpromotor - loftprojecten - bouwprojecten - totaalprojecten

Toepassingen

Polyurea verwerken we bij volgende mogelijke toepassingen:

  • Dak- en gevel coating en dichting:

De coating wordt aangebracht op elk dakoppervlak als naadloze waterdichte oplossing. Dit kan rechtstreeks aangebracht worden op de te plaatsen isolatie of als renovatie toepassing gebruikt worden door rechtstreeks aan te brengen op de bestaande dakdichting. Dit staat toe om afbraakkosten drastisch te beperken en onderliggende activiteiten zonder hinder te laten doorgaan tijdens de renovatie- of waterdichtingswerken.

Deze toepassing is tevens een handige oplossing voor de fantasierijke architecturale uitdagingen. De Rocathaan hotspray is niet vormgebonden en laat toe architecturaal weelderige gevels naadloos waterdicht en esthetisch af te werken, al dan niet rechtstreeks op de isolatie.

  • Inkuipingen en opvangbakken:

De coating wordt aangebracht op elk oppervlak waar geen enkele infiltratie naar de ondergrond wordt toegestaan. De coating blijft stijtvast na aanbrengen, is direct berijdbaar en is bestand tegen zeer veel chemicaliën. Door de techniek van het spuiten is dit ook perfect voor de behandeling van moeilijk bereikbare plaatsen of aanwezige hindernissen (tankbevestigingen, leidigen, doorgangen, ..), dit in tegenstelling tot membraantoepassingen waar doorvoeren en aansluitingen steeds een kritische detailaansluiting vereisen.

  • Tank en leiding bescherming en dichting:

​De Rocathaan hotspray is bestand tegen de meeste chemicaliën en industriële vloeistoffen waardoor deze geschikt is voor de bescherming en renovatie van tanks en leidingen. Door de spuittechniek worden alle oppervlakken tot de kleinste details behandeld.

  • Zwembad en vijverdichting:

​Door gebruik te maken van de polyurea coating worden zwembaden en vijvers naadloos en betrouwbaar waterdicht gemaakt. Achteraf kan deze dan afgewerkt worden met een toplaag in alle mogelijke kleuren alsook een bekleding krijgen van keramiek of andere.

  • Vloerafwerking en parkeerdaken:

De Rocathaan hotspray wordt gebruikt als bekleding van vrachtwagenvloeren en laadkleppen. Deze afwerking is bestand tegen chemische lekken en is slijtvast.

Door de snelle droging en zeer hoge slijtvastheid is dit zeer geschikt als waterdichting van vloeren en parkeerdaken. Onmiddellijk na het aanbrengen van deze waterdichting zijn de oppervlaktes klaar voor gebruik, wat een aanzienlijke tijdswinst met zich meebrengt.

 

Het mag duidelijk zijn dat deze (waterdichte) afwerking van oppervlakten in veel toepassingen nuttig kan zijn en dit tegen een zeer concurrentiële prijs.